Φτάσαμε λοιπόν σε αυτήν την περίοδο μετά τα Χριστούγεννα που έχουμε βαρεθεί να τρώμε κρέας, έχουμε μπουχτίσει από φαγητό και θέλουμε να χάσουμε και κανένα κιλό εν όψει καλοκαιριού (ναι, αχνοφαίνεται!). Οι χειμωνιάτικες σαλάτες μας κούρασαν και σας κούρασαν γι’αυτό σκεφτήκαμε για σας κάτι διαφορετικό! Πολύχρωμη σαλάτα με λάχανο λοιπόν,η γνωστή σε όλους μας “πικάντικη”, κάπως αλλιώς. Λίγο πιο δροσερή, λίγο πιο ανάλαφρη, λίγο πιο ζουμερή, λίγο πιο λαχταριστή, που μόλις τη δοκιμάσεις, θα την προσθέσεις σίγουρα πολύ ψηλά στη λίστα με τα αγαπημένα σου!!!
ΥΛΙΚΑ
2 ξινόμηλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβεις τα λαχανικά σου και τα ξινόμηλα και τα προσθέτεις μαζί με τα ψιλοκομμένα καρύδια σε ένα μπολ. Ανακατεύεις πολύ καλά τα υλικά σου για να βγάλουν και τα δικά τους υγρά, προσθέτεις το ντρέσινγκ και ανακατεύεις λίγο ακόμα. Μια συμβουλή για το ντρέσινγκ, αναμειγνύεις τα υλικά σου πολύ καλά, ώστε να γίνει ενιαίο με βελούδινη υφή.