Μπορείς να τους δώσεις γεύση με ότι σου βρίσκεται στο ψυγείο από μια σάλτσα ντομάτας μέχρι

πέστο και πάστα ελιάς .
Για εμάς, η τριμμένη παρμεζάνα ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά!
Διατηρούνται τραγανά για αρκετές μέρες και τρώγονται όλες τι ώρες!
Μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου με κριτσινάκια και τυράκι  , ή να τα πάρεις στη δουλειά
ή να τα συνοδεύσεις με κρασάκι ένα ρομαντικό βραδάκι !!
 mpaxarika
Υλικά:
  • 1 κούπα αλεύρι ολικής
  • 1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1+1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
  • 1-2 κουταλάκια αλάτι
  • 1/2 κουταλάκι ζάχαρη
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κούπα χλιαρό νερό
**αλεύρι μπορεί να χρειαστεί επιπλέον, προσθέτουμε και από τα δύο είδη
–κοσκινίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε όλα τα στερεά υλικά
–τελευταίο προσθέτουμε το νερό και ζυμώνουμε μέχρι να μην κολλάει στα χέρια μας
–προσθέτουμε ότι έχουμε και μας αρέσει
— προσοχή στο ψήσιμο!! Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 190 στις αντιστάσεις και 5 λεπτά στο γκριλ !
*αν θέλετε να τα κάνετε πολύσπορα τα βουτάτε στο νερό για να κολλήσουν τα σποράκια
*το δικό μας αγαπημένο έγινε με κόκκινη σάλτσα, παρμεζάνα και ρίγανη. Δοκιμάστε το!